Gevelstenen

Baksteen is een product gemaakt van klei en vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen, met een warm hart voor moeder natuur. De lange levensduur heeft baksteen te danken aan haar duurzaamheid. Bij Vandemoortele hebben we een uitgebreid gamma, denk maar aan Wienerberger, Vandersanden, Heylen, Nelissen, Vande Moortel, Olivier Bricks, Florem, Rijswaard, MBI,…

Waaier aan diverse formaten

Gevelstenen bestaan in heel wat verschillende formaten. Kies voor een formaat die past bij jouw persoonlijke smaak en stijl. Kleine gevelstenen geven een klassieke uitstraling terwijl je met lange en smalle gevelstenen eerder een horizontale lijn kan bekomen.

Oneindig groot kleurenpallet

Het kleurenpalet aan gevelstenen is tegenwoordig oneindig groot. Zo kan het gaan van strak wit, over genuanceerd geel, vurig rood, tijdloos grijs naar warme aardetinten tot inktzwart. Ga voor een kleur gevelsteen die ook bij de stijl van je woning past, zo vormt alles één geheel.

Wij staan paraat om jouw
materialen te leveren

Dankzij ons uitgebreid wagenpark met de nieuwste vrachtwagens en laadkranen maken wij uw werk op de werkvloer een stuk eenvoudiger.
Gewelven worden geplaatst, granulaten worden gekipt, … , kortom leveringen gebeuren perfect volgens de noden van de vakman.

Een snelle en correcte levering door onze ervaren chauffeurs, dat is onze service !

Hulp nodig?

Group 17

bel ons

Be a tile &
download our lookbook

Schrijf je in om ons lookbook te dowloaden!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vandemoortele Bouwmaterialen