Afwatering

Ben jij van plan om verharding aan te leggen? Dan is het belangrijk om ook na te denken over de juiste afvoergoten voor je project.
Walls & Floors - Oostkamp - keramische tegel - vloer - afvoergoot - goten - afwatering

Uitgebreid gamma

Of je nu kiest voor een afvoergoot met een gietijzeren designrooster of voor een designrooster dat in lijn ligt met de stijlvol gekozen natuursteen, tegels of klinkers, je kan altijd bij Vandemoortele terecht.

Afvoergoten, putjes en deksels bepalen niet alleen de afwerking van jouw project, maar zorgen ook voor een efficiënt waterbeheer. We hebben een uitgebreid gamma aan Aco afvoergoten voor je tuin, terras en oprit. Aco maakt gebruik van de modernste materialen die het meest geschikt zijn voor jouw toepassing, en dit met volledige conformiteit met de hoogste normen.

Walls & Floors - Oostkamp - keramische tegel - vloer tegel - faience tegel - platen - xxl - wand tegel - muur tegel - showroom

Onze Walls & Floors adviseur begeleid je door onze showroom

Wil jij graag enkele materialen met je eigen ogen komen bezichtigen? Heb je advies nodig? Onze experten staan je graag bij met hun advies en geven je een antwoord op al je vragen. Wij begeleiden je door onze showroom en laten je kennismaken met onze materialen.

Hulp nodig?

Group 17

bel ons

Group 11

Mail ons

Be a tile &
download our tilebook

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van ons nieuwe tilebook!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Walls & Floors